Montaner destaca el bon funcionament dels mecanismes d’expulsions per antecedents

Després de la resposta a la seva pregunta a Govern, subratlla que se n'hagin fet 280 per any des del 2014 i fins el passat mes de maig

Comentaris

La consellera no adscrita. Carine Montaner intervé en un debat parlamentari.
La consellera no adscrita. Carine Montaner intervé en un debat parlamentari. Toni Solanelles

La consellera general no adscrita, Carine Montaner ha destacat el bon funcionament dels mecanismes d’expulsions del país antecedents penals. Ho ha fet després de la resposta d'aquest divendres a una pregunta seva a Govern, que ha estat publicada al butlletí del Consell General.

Montaner també ha esmentat el fet que s'hagin fet 280 expulsions per any en el període que va des de l'any 2014 al passat mes de maig. Al mateix temps, recorda que la Unió Europea no deixarà que es mantinguin aquests mecanismes que permeten conservar una alta seguretat al país i controlar la immigració.

Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana.

Relacionat

Andorra ha denegat l’entrada a gairebé 12.000 persones en vuit anys

En el marc del futur Acord d'associació, Andorra i l'organisme europeu ja estan negociant l'apartat de la lliure circulació de persones. La darrera trobada ha permès aprofundir en la reflexió al tomb de les possibles adaptacions a Andorra d’alguns aspectes de les normatives europees previstes sota els annexos de lliure circulació de treballadors i dret d’establiment.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending