Mobilització al centre cultural de Sant Julià després de la localització d’una dona sense vida

La coneguda veïna laurediana se la cercava discretament des d’anit i finalment ha aparegut en un dels lavabos de la segona planta de l’equipament, on hauria a fer les seves necessitats i hauria patit algun tipus de fallada cardíaca

Comentaris

Una ambulància del SUM en les immediacions del centre cultural.
Una ambulància del SUM en les immediacions del centre cultural. ALTAVEU

Els equips d’emergència i també policials s’han hagut de mobilitzar aquest matí després que hagi aparegut en un lavabo de la segona planta del centre cultural de Sant Julià una dona sense vida. Es tracta d’una coneguda veïna laurediana de 78 anys que se la buscava des d’anit. Aparentment, la dona hauria acudit a l’equipament on havia estaciona prèviament i hauria patit algun tipus de fallada cardíaca. Amb tot, les circumstàncies de la mort estan pendents de les proves que s’hagin de practicar.

El que sí que és clar és que no hi ha cap indici de criminalitat i que la mort ha tingut un origen natural. La difunta és una dona molt activa i a mida que s’està sabent del fet a la parròquia hi ha una forta commoció. La troballa s’ha comunicat pocs minuts després de les 8 del matí i de seguida s’han traslladat equips sanitaris per mirar si hi havia algun fil de vida o en cas contrari confirmar la defunció com ha estat el cas.

Més enllà de la presència de vehicles sanitaris i d’emergències, fins i tot de la presència d’algunes autoritats parroquials que de seguida s’han desplaçat fins a lloc en saber-se del fet, l’activitat al centre ha anat seguint amb tota normalitat, especialment per part dels obrers que treballen en les obres de remodelació de l’equipament. La difunta l’hauria localitzat els serveis de neteja. La dona hauria mort el migdia d’aquest dijous.

Comentaris (2)

Trending