La missió impossible de pujar amb el cotxet del bebè a l’autobús

Una mare denuncia múltiples dificultats i esperes llarguíssimes perquè diversos conductors de bus, al·legant motius distints, eviten que hi pugi el carret de l’infant

Imatge del darrer bus que es va negar a acceptar el cotxet.
Imatge del darrer bus que es va negar a acceptar el cotxet.

Admet que no és una habitual del transport públic. I ben segurament després de l’experiència que ha viscut els darrers dies, almenys durant un temps continuarà sent una inhabitual dels busos. El motiu? La missió impossible que li ha suposat el fet que un dels seus fills -un bebè de tres mesos- hagi d’anar en cotxet. Dia sí dia també ha hagut de fer llargues esperes per aconseguir que algun dels vehicles que feien la línia que enllaça Encamp i Andorra la Vella la volgués acceptar. A ella i, especialment, al carret infantil.

Explica la dona, que sempre sol anar amb cotxe. Amb vehicle privat. Però que aquests darrers dies, amb dos fills, l’esmentat bebè de tres mesos i un nen de set anys, havia hagut d’acudir al bus. Però en tres dels darrers dies ha hagut d’esperar, assegura, fins a tres vehicles per poder enfilar-se i fer el trajecte que pretenia. “Amb el cotxet del bebè no m’agafen”, exclama. De fet, aquest dilluns, farta de tot plegat, va fotografiar el darrer conductor que li va posar traves i la matrícula del vehicle. I va trucar al número de telèfon d’atenció a l’usuari de la concessionària que fa el servei.

“M’han assegurat que trametien la incidència a allà on corresponia i que parlaven amb el conductor per saber què havia passat.” Es refereix, però, a la darrera jornada de dificultats. A les primeres, les excuses o justificacions han estat diverses. “Un em va dir que pujar i baixar la rampa són deu minuts i que, per tant, millor que m’esperes al següent.” “L’altre que anava massa carregat i que no hi havia prou espai. Que el següent segur que aniria més buit.”

I encara una tercera motivació: “Que el vehicle que havia de venir al darrere era més baix i aniria millor.” I, per tant, que s’esperés també. En fi. Que li han fet perdre la paciència. “L’últim conductor, a qui vaig fer la foto, al final em va fer el comentari al·legant que no tenia lloc i que seria ell mateix qui trucaria a la companyia per explicar el succeït.” En fi, que va preferir trucar l’afectada perquè no les tenia totes. “Imagino que tot plegat era una excusa després que em veiés fent fotos d’ell i de la matrícula. Una justificació abans que jo em pogués queixar”, sentencia.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending