El ministeri de Cultura organitza cursos gratuïts de català

Les classes s’impartiran a Encamp, la Massana, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany i es posaran en marxa els dies 9 i 10 de setembre

Cartell de la iniciativa
Cartell de la iniciativa

L’Àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura i Esports organitza cursos de català presencials gratuïts, els quals es posaran en marxa els dies 9 i 10 de setembre. Les classes es duran a terme a les parròquies d’Encamp, la Massana, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany i les inscripcions es podran fer del 31 d’agost al 18 de setembre al portal web de cultura o presencialment a partir del 7 de setembre als centres de català de Canillo, Encamp, el Pas de la Casa, la Massana i Escaldes-Engordany.

L’oferta formativa inclou sis nivells -de l’A1 al C2- que preparen per als exàmens oficials del Govern, a través dels quals es pot obtenir els corresponents diplomes oficials de llengua catalana. Concretament s’ofereixen dues modalitats: cursos de tres hores setmanals, de setembre a juny o intensius, de quatre hores setmanals, de setembre a gener i de febrer a juny.

La previsió inicial és que la formació sigui presencial, però el departament limitarà les places per adequar les aules a les mesures sanitàries que s’hagin d’aplicar. A més a més, els cursos compliran totes les mesures corresponents, com ara la neteja d’espais, gel hidroalcohòlic, mascaretes, distància de seguretat o ventilació.

Tota la informació es pot consultar a la pàgina web de cultura.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending