Les matriculacions baixen un 39,7% el primer semestre de l'any

Tot i la represa de l'activitat continua la tendència de descens el mes de juny

Comentaris

Clients en un concessionari de vehicles.
Clients en un concessionari de vehicles. ARXIU

Les matriculacions entre els mesos de gener a juny han estat 1.346, la qual cosa representa un 39,7% menys en comparació al mateix període de l’any anterior, quan es van matricular 2.231 vehicles. Durant aquest semestre s’han matriculat 394 vehicles de gasoil, un -42,1% comparat amb el mateix període de l’any anterior. Pel que fa als vehicles de gasolina se n’han matriculat un total de 821, el que equival a una variació negativa del 43,1% respecte al mateix període de l’any anterior.

Segons les dades fetes públiques aquest dilluns pel departament d'Estadística del Govern, el mes de juny s'han matriculat 358 vehicles, la qual cosa suposa una variació percentual negativa del 9,1% respecte al mateix mes de l’any anterior. Han tingut una variació positiva motocicletes i ciclomotors, amb un 3%. Han registrat variacions negatives camions i camionetes, amb una davallada del 47,5%; altres, amb una caiguda del 21,1%, i turismes, amb un -6,8%.

Els grups que han mantingut variacions negatives el mes de juny són gasolina, amb un 12,6%, i gasoil amb una davallada del 10,6%. Pel que fa als vehicles elèctrics 100%, aquest mes se n'han matriculat set, tres més que el mateix mes de l'any anterior. Pel que fa als vehicles híbrids, se n'han matriculat disset, cinc més que l'any anterior. Per últim, dels vehicles sense carburant, se n’han matriculat dotze, els mateixos que al mateix mes de l’any anterior.

Etiquetes

Comentaris

Trending