La Massana disposarà de wifi pública al Prat Gran i la plaça de les Fontetes

El comú ha aprovat avui un suplement de crèdit per fer la instal·lació de la xarxa donant resposta així a una de les peticions sorgides del Consell d’Infants de la parròquia

El Prat Gran durant la celebració de la Serenalla aquest passat cap de setmana
El Prat Gran durant la celebració de la Serenalla aquest passat cap de setmana Anna Bonet

El Comú de la Massana ha aprovat avui un suplement de crèdit de 10.000 euros, que es finançarà amb Tresoreria, per tal de poder instal·lar una xarxa de wifi pública en diversos indrets de la parròquia, tal com van demanar els escolars en el Consell dels Infants. De moment s’ha decidit instal·lar wifi als dos espais més concorreguts de la parròquia: el Prat Gran i la plaça de les Fontetes.

 

Com ha explicat el conseller Marc Jové, a banda de donar un servei, “aquesta acció tindrà la doble funció de promocionar les activitats turístiques i donar cobertura als diferents esdeveniments que es fan en aquests dos punts, com Andoflora o la Serenalla”.

D’altra banda, el Consell ha donat llum verda a la instal·lació de noves càmeres de vigilància en diferents indrets de la parròquia. La cònsol menor, Eva Sansa, ha destacat com a molt necessària la zona del parc de l’Anita i la part del darrere de l’Església, on fa poc es van haver de netejar diversos grafitis. Tota l'actuació tindrà un cost de 80.000 euros per la qual el comú ha aprovat un altre suplement de crèdit.

En la mateixa sessió també s’ha aprovat el decret de regulació de les condicions de circulació i accés a l’estació de Pal durant la Copa del Món de btt. A partir del 20 d’agost estarà prohibit l’accés de les autocaravanes. En aquests moments, el departament de Circulació està treballant conjuntament amb l’equip de l’estació per tal d’habilitar punts d’estacionament.

Un altre dels punts ha estat l’aprovació de l’addenda al conveni de col·laboració entre el Govern i el Comú per la construcció d’habitatges destinats a preu assequible a Ribasol. Concretament, s’ha aprovat que el pagament es faci en dos terminis, el primer durant aquest exercici i, el segon, l’any que ve. Finalment, s’ha aprovat una partida pel nou servei de Tràmits, amb la finalitat de potenciar la seu electrònica i fer que els processos siguin més accessibles i còmodes per als ciutadans.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending