Les rebaixes començaran el pròxim dia 17 i acabaran el 13 de març

El calendari ha estat consensuat entre el Govern i el sector i les privades es podran oferir els set dies anteriors a l'inici

El període de rebaixes comença el pròxim dia 23.
El període de rebaixes comença el pròxim dia 23. ARXIU

El Govern ha aprovat el Decret pel qual s'estableix el calendari del període de venda en rebaixes per a la temporada d'hivern 2021-2022 que començarà el pròxim dia 17 i s'acabarà el 13 de març. També s'estipula que únicament es podran oferir rebaixes privades durant els set dies anteriors a la data d'inici de la venda en rebaixes.

Els comerços dedicats a la venda d'articles i material d'esports d'hivern (esquí) podran vendre en rebaixes durant el període comprès entre el 4 de febrer del 2022 i el 24 d'abril del 2022. Tal com ha explicat el ministre Portaveu, Eric Jover el calendari de rebaixes s'ha consensuat amb el sector que ha estat d'acord amb iniciar-les el pròxim dia 17 i fins el 13 de març.

De la mateixa manera, cada comerciant és lliure d'efectuar o no la venda en rebaixes, tot i que si decideix dur-la a terme, ho haurà de fer tenint en compte les condicions fixades en la normativa vigent en matèria de comerç i durant els terminis establerts, respectant en tot moment els drets dels consumidors.

Pel que fa a les rebaixes privades només es podran efectuar els set dies abans a la data d'inici de la venda en rebaixes

Etiquetes

Comentaris

Trending