Globus sobre xanques per animar el Poblet de Nadal a través de l’avinguda Meritxell

El muntatge ‘Les Montgolfières’ sorprèn els turistes a l’eix comercial poca estona després de la manifestació contra el passaport sanitari

Els globus han estat fotografiats per totes bandes.
Els globus han estat fotografiats per totes bandes. Toni Solanelles

Globus aerostàtics, suposats, de colors variats i damunt de xanques. Almenys alguns d’ells. és la proposta que la Cia. Cardinale Eventi ha portat a l’eix comercial d’Andorra la Vella per sorprendre els visitants -i també els residents, és clar- i animar els uns i els altres a gaudir del Poblet de Nadal. El muntatge ‘Les Montgolfières’ és una de les animacions que complementen el certamen de la capital, no pas absent de crítiques per celebrar-se en plena pandèmia.

L’oferta del Poblet de Nadal s’amplia aquests dies amb vista a l’arribada del pont de la Immaculada a Espanya amb, entre d’altres, el Mercat de Nadal de la Plaça del Poble amb prop de 40 parades d’artesania creativa i gastronomia, que estarà obert cada dia fins el 12 de desembre, i dos espectacles itinerants de gran format. El primer d’ells és, justament, el que ha servit perquè aquells que passejaven per l’avinguda Meritxell hagin fet anar de bòlid càmeres i mòbils.

L'animació transcorrent per l'avinguda Meritxell.
L'animació transcorrent per l'avinguda Meritxell. Toni Solanelles
 

Els globus de coloraines damunt de xanques han sorprès, d’allò més, poc després que la manifestació dels contraris al passaport sanitari també agafés per sorpresa a molts dels vianants. En relació al Poblet de Nadal, més d’un i de dos ciutadans s’han queixat del deficient control del port de mascareta. A la Plaça del Poble, és clar, on s’han aplegat un bon nombre de persones aquest dissabte.

Comentaris

Trending