Es crea la figura d’auxiliar de monitor per als períodes de vacances escolars

La figura només es podrà incorporar durant els períodes festius dels centres educatius i s'amplia l’oferta laboral per als joves estudiants que tenen interès a conèixer l’àmbit del lleure

Un dels monitors contractats en estius anteriors.
Un dels monitors contractats en estius anteriors. COMU ENCAMP

El Govern ha modificat el Reglament de les activitats de lleure amb l’objectiu de garantir una atenció de qualitat als infants i adolescents. Per aquest motiu, s’ha creat la figura d’auxiliar de monitor, que només pot ser incorporat durant els períodes de vacances.

El Reglament de les activitats de lleure compta amb una nova figura, la d’auxiliar de monitor. El ministre portaveu en funcions, César Marquina, ha explicat que aquest professional només fer la seva funció durant els períodes de vacances escolars. Amb aquesta nova figura “s’amplia l’oferta laboral per als joves estudiants que tenen interès a conèixer l’àmbit del lleure.

La modificació estableix la possibilitat de l’exercici com a monitor d’activitats de lleure que estiguin en possessió d’una titulació d’ensenyament superior equivalent al nivell 6 del Marc Andorrà de Qualificacions, dels àmbits educatiu, d’intervenció social o esportiu.

Etiquetes

Comentaris

Trending