Eix Central es converteix en una única entitat en defensa de les empreses

L'organització substituirà les tres entitats originàries (Meritxell, Vivand i Fener Boulevard) amb Sonia Yebra al capdavant

Una reunió de Shopping Mile al juny
Una reunió de Shopping Mile al juny Shopping Mile

L’Associació Eix Central va integrar les associacions de comerç d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany en una única entitat el passat dimecres i mitjançant una assamblea general extraordinària. L’objectiu és defensar els interessos dels comerciants, restauradors, hotelers i professionals situats a les avingudes Meritxell, Carlemany i travesseres i carrer Maria Pla.

Abans d’aquesta acció, Eix Central era una associació d’associacions integrada per les tres entitats originàries (Meritxell, Vivand i Fener Boulevard). Ara, els membres passaran a formar part de la nova associació unitària. Tot i això, tal com va recordar la presidenta d’Eix Central, Sonia Yebra, ja feia més d’un any que les tres associacions “funcionaven, de facto com una sola entitat, perquè els nostres interessos són completament coincidents i els empresaris i professionals que en formem part tenim molt clar que hem d’unir esforços en benefici de tots”.

Yebra va ser reelegida presidenta de l’Associació Eix Central durant la reunió i estarà acompanyada a la Junta Directiva pel vicepresident Joan Babot (fins ara president de Fener Boulevard). Cristina Palmitjavila i Jorge Fonseca, secretària i tresorer respectivament i fins ara membres de Vivand, i els vocals Joan Prat, Enric Martí, Jordi Ballbé, Èric Mils, Marta Palau, Alfonso Torreño, David Grau, Roger San Gil, Montse Resina i David Fraissinet (en tant que membre honorífic) completen la Junta de l’entitat.

L’Associació Eix Central té una doble missió: D’una banda, promocionar la marca The Shopping Mile i dinamitzar les avingudes de la capital i Escaldes-Engordany. En aquest sentit, treballa en col·laboració amb ambdós comuns i amb Andorra Turisme per definir un calendari d’esdeveniments i d’accions de promoció i dinamització del turisme de compres i de les zones que componen l’eix central.

D’altra banda, l’Associació Eix Central també actua com una organització patronal sectorial, en defensa dels interessos de les empreses i professionals que en formen part. Al llarg dels últims mesos, gràcies a la col·laboració amb la Confederació Empresarial Andorrana, l’Associació Eix Central s’ha consolidat com un interlocutor de referència amb les administracions públiques, amb la resta de patronals sectorials i al si del Consell Econòmic i Social.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending