Els dominis esquiables acomiaden la temporada amb gairebé el 100% de pistes obertes

A l'esquí, les persones també tindran a la seva disposició una gran varietat d'activitats complementàries per gaudir de Pasqua

Naturland en una jornada d'aquest hivern.
Naturland en una jornada d'aquest hivern.

Els dominis esquiables preveuen tenir un final de temporada bo amb gairebé la totalitat de les pistes obertes que permetran als amants de l'esport de neu gaudir d'una bona Setmana Santa. A més, es podrà complementar amb la resta d'oferta tant a les mateixes pistes, així com després de la jornada d'esquí.

Les nevades dels darreres dies han permès que el final de la temporada dels dominis esquiables, la Setmana Santa, tingui una molt bona previsió amb gairebé el 100% de les pistes obertes. En aquest sentit, des de Grandvalira ressort han indicat que a Ordino Arcalís hi haurà la totalitat de pistes disponibles per esquiar, mentre que aquesta dada a la resta d’estacions, les de la vall d’orient s’aproximarà al 100%, així com el gruix de la neu que arribarà fins als 120 i 190 centímetres amb una qualitat de neu-pols. El darrer dia d’esquí es preveu que sigui el 18 d’abril per Grandvalira, mentre que a Ordino s’allargarà fins al 24 del mateix mes.

Per la seva banda, des de Naturland també han confirmat que s'oferiran aproximadament 10 km de pistes pel desenvolupament de l’esquí de fons, posant punt final a les jornades d’esquí just després del període vacacional de Pasqua.

Les activitats relacionades als dominis seran els altres protagonistes de la Setmana Santa i és que els diferents dominis oferiran totes elles. En aquest sentit, l'Abarset acollirà el concert de Claptone el dissabte 16, mentre Ordino serà la seu d'una competició de freeride, la Jam extreme, a Ordino. A Naturland no hi faltaran les activitats més llamineres, com el tobotronc o l'airtrek, entre altres.

Un tram final de temporada on tots els públics podran trobar activitats adequades a les seves edats, des de grans als més petits, per gaudir d'uns últims dies d'esquí al 100%.

Etiquetes

Comentaris

Trending