Diversand es mostra “orgullosa de l’Andorra que, amb l'ajuda de tothom, estem construint”

L’associació LGTBIQ+ manté que “encara hem de seguir treballant per aconseguir una normalització plena, lliure d’estigmes i prejudicis”

El missatge que fa passar Diversand per les xarxes.
El missatge que fa passar Diversand per les xarxes. DIVERSAND

L’associació LGTBIQ+ del Principat, Diversand, manté que “encara hem de seguir treballant per aconseguir una normalització plena, lliure d’estigmes i prejudicis” tot i que “ens sentim orgullosxs de l’Andorra que, amb l'ajuda de tothom, estem construint! Lliure, sense discriminacions i inclusiva per a totes les persones!” Diversand ha llançat un petit missatge a través de les xarxes socials en motiu del Dia de l’Orgull.

Diversand, que està refent la junta després de la sortida de la seva presidenta, Rocío Soler, s’ha estimat més enguany no impulsar cap activitat de caràcter públic. Cap reivindicació al carrer. Explica a través d’Instagram que “estem en plena renovació i no volem deixar de posar en valor la feina feta: les formacions a diferents organismes, xerrades, ponències, fites històriques com el canvi de nom, la inclusió de tractaments específics a la cartera de serveis, entre d’altres”.

El logotip de l'associació.

Relacionat

Amb orgull però sense activitats reivindicatives al carrer

Amb tot, com que Diversand “no para”, l’associació vol continuar “reivindicant la necessitat d’una societat inclusiva, de dret i de fet, una Andorra plena de colors que representi cada una de les persones que en formem part”.

Comentaris (12)

Trending