Amb orgull però sense activitats reivindicatives al carrer

Diversand es trona en plena reformulació de la seva junta directiva després del pas al costat que ha fet qui fins ara presidia l’organització

El logotip de l'associació.
El logotip de l'associació.

L’associació LGTBIQ+ d’Andorra, Diversand, no té previst enguany convocar cap acte en motiu del Dia internacional de l’Orgull, que mundialment se celebra el 28 de juny, és a dir aquest dimecres. Això no treu que especialment a través de les xarxes socials, el col·lectiu no acabi fent públic algun manifest reivindicatiu. Però no hi haurà activitats al carrer. Així ho han assegurat diverses fonts de l’associació.

Després d’haver fet petits passos però molt significatius en una societat com l’andorrana i amb unes administracions com les que dirigeixen el país, amb diversos reconeixements legislatius i intervencions ja a la pràctica, Diversand se centra ara en la reformulació com a associació i, especialment, en la confecció d’una nova junta que assumeixi amb tota la força necessària les reivindicacions del col·lectiu LGTBIQ+ al país.

Segons les diferents fonts consultades, el pas al costat de la fins ara presidenta Rocío Soler, que durant un temps ha estat en funcions, ha obligat definitivament a recomposar la junta. S’espera que en un mes a tot estirar es pugui tenir una direcció de Diversand nova, a la qual Soler hi continuaria fent suport, i a partir d’aquí es defineixin nous reptes i altres actuacions a dur a terme més enllà de les realitzades fins ara.

Comentaris

Trending