Creu Roja Andorrana organitza una recollida d’aliments aquest cap de setmana

La campanya es durà a terme a totes les parròquies i al Pas de la Casa gràcies a la col·laboració de 18 supermercats del Principat

Dos voluntaris de la Creu Roja repartint aliments.
Dos voluntaris de la Creu Roja repartint aliments. Creu Roja Andorrana

La Creu Roja Andorrana organitza aquest cap de setmana una nova acció amb vocació de donar continuïtat al servei de distribució alimentària generat per la recent crisi sanitària. Així doncs, l’objectiu és recollir aliments per a les persones que s’enfronten a una situació social greu i, gràcies a la col·laboració de 18 supermercats del país, la col·lecta serà possible a totes les parròquies del país i també al Pas de la Casa en els horaris d’obertura habituals d’aquests establiments.

L’entitat ha fet una crida a la població perquè s’impliqui i doni diversos productes alimentaris, com ara oli, conserves, aliments per a infants i nadons...i també productes d’higiene personal i de neteja de la llar. Els únics articles que no es poden donar són productes frescos com carn, embotits, peix, formatges i làctics.

La Creu Roja comptarà amb la participació d’un binomi de voluntaris a cada supermercat per animar els consumidors a participar i difondre la iniciativa, tres equips de voluntaris logístics que recolliran i traslladaran les donacions a l’espai de l’entitat solidària i un tercer equip que serà l’encarregat de rebre la mercaderia i fer l’inventari. En aquest sentit, l’organització disposa des de l’estiu d’una botiga solidària situada al costat de la seu social (avinguda de Santa Coloma, 41-45, Andorra la Vella), que serà el punt d’emmagatzematge i de repartiment de les donacions.

 Els particulars i les famílies que ho necessitin podran desplaçar-se directament a la seu social de la Creu Roja Andorrana  per poder-se acollir a la iniciativa i expressar les seves necessitats.

La distribució dels articles donats durant la campanya es farà en un primer moment mitjançant les xarxes de suport social de cada parròquia, però els particulars i les famílies que ho necessitin podran desplaçar-se directament a la seu social de la Creu Roja Andorrana, en els horaris habituals d’obertura, per poder-se acollir a la iniciativa i expressar les seves necessitats. Aquesta és la segona recaptació d’aliments i productes que l’entitat organitza enguany. La primera es va fer al juny, va mobilitzar 150 voluntaris i va recollir 8,5 tones de productes.

Els centres comercials que col·laboren són els següents: El Cabrabo situat a Canillo; els supermercats Super U, Record II i E.Leclerc d’Encamp; Hiper pas II i La Solana del Pas de la Casa; Comerç Babi d’Ordino; els Establiments Garrallà, Dia i Cabrabo de la Massana; a la capital participen Pyrénées, Andorra 2000, Super U, Caprabo Fresh i E.Leclerc; River i Sant Eloi de Sant Julià de Lòria; i Caprabo illa Carlemany d’Escaldes Engordany.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending