Conformitat amb les noves mesures a la restauració tot i la baixa afluència en alguns locals

La situació anòmala es dóna als restaurants -sobretot a les terrasses-, on el màxim de comensals per taula varia en funció de si menjaran o només prendran un aperitiu

L'Ocell de Foc aquest migdia
L'Ocell de Foc aquest migdia Cristian Cortés

Els bars, restaurants i cafeteries de la parròquia d’Andorra la Vella han començat el dia aplicant les noves mesures sanitàries que Govern va anunciar ahir per reduir els contagis de coronavirus al Principat. Tant els gerents com els treballadors dels establiments han manifestat la seva conformitat amb les decisions, però també els preocupa la davallada d’ingressos que pot suposar. De fet, alguns locals ja han començat a patir les conseqüències.

Xavier Espot i Joan Martínez Benazet durant la compareixença.

Relacionat

Restriccions en bars, restaurants, gimnasos i parcs per mirar de frenar una Covid desbocada de nou

Les mesures, però, també han provocat situacions difícils d’explicar. És el cas de les terrasses dels restaurants, les quals poden acollir de dos a cinc comensals -com a màxim-, en funció de si els clients arriben per menjar o per prendre alguna cosa. D’altra banda, quan un grup de més de dues persones volen assentar-se a la taula d’un bar o una cafeteria, normalment, opten per fer-ho separats.

“Som conscients que només amb aquestes mesures preventives podrem fer front al virus, però per a nosaltres està sent molt difícil”, ha declarat el personal del Bar ‘Els Manyos’. En la mateixa línia, el gerent de l’‘Orri’ o els treballadors de ‘l’Ocell de Foc’, tots dos locals situats a la capital, han manifestat el seu compromís amb Govern i la conformitat amb les normes establertes, entenent que “el més important és aturar la pandèmia” encara que sigui amb una davallada d’ingressos.

Una de les mesures que l'Orri ha dut a terme
Una de les mesures que l'Orri ha dut a terme

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending