El Club Prinenc Andorrà crida a salvaguardar les muntanyes

Amb motiu del Dia Internacional de les Muntanyes ha fet un recull de les seves activitats i ha posat en relleu la importància de preservar-les com al patrimoni més preuat

Una de les sortides del Club Pirinenc Andorrà
Una de les sortides del Club Pirinenc Andorrà

El Club Pirinenc Andorrà (CPA) ha fet una crida per salvaguardar les muntanyes del país. Amb motiu del Dia Internacional, que se celebra demà 11 de desembre, ha fet un recull d’imatges de totes les seves activitats al llarg de l’any. Així, ha  volgut posar en relleu la importància de preservar-les, destacant que es tracta del patrimoni natural “més preuat” del Principat.

A través de les xarxes socials, el CPA ha difós un vídeo amb un recull d’imatges de totes les activitats que han fet durant el darrer any, com una petita mostra de la seva tasca. Al text que l’acompanya han afirmat que es tracta, també, d’”una carta d’amor als paisatges que ens inspiren i que ens fan inspirar profundament; que ens eleven i que ens fan créixer i expandir-nos; i que ens fan patir, gaudir i volar”.

El 2021, el CPA ha rebut el Premi Fallaires, que concedeixen els Fallaires d’Andorra la Vella. Ha organitzat també dues curses de trail, i ha commemorat el seu cinquantè aniversari amb una via ferrada nocturna que va comptar amb la participació de 60 persones. Els actes del cinquantenari es clouran el febrer del 2022 amb una exposició de fotos històriques del muntanyisme andorrà a l’espai Caldes d’Escaldes-Engordany.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending