Campanya en línia perquè es permeti la tinença d’animals als habitatges de lloguer

La iniciativa se suma a la carta que va dirigir el grup Taxa 0 al Raonador del Ciutadà per trobar solucions a aquesta problemàtica

Comentaris

La campanya en línia que s'ha iniciat a change.org
La campanya en línia que s'ha iniciat a change.org Change.org

Continuen les iniciatives del col·lectiu de propietaris de gossos per mirar de trobar una solució a la problemàtica que hi ha al Principat per trobar un habitatge de lloguer que permeti la tinença de mascotes. Després de dirigir una carta al Raonador del Ciutadà per denunciar que s’ha fet fora d’immobles a alguns ciutadans pel fet de tenir un quisso, ara, han iniciat una recollida de firmes a la plataforma de change.org per aconseguir que no es prohibeixi tenir animals als pisos llogats.  

La petició va dirigida als professionals del sector immobiliari del país, a les comunitats de veïns -atès que hi ha algunes que haurien modificat els estatuts per fer fora del pis a qui té un gos- i als propietaris dels habitatges de lloguer. “El que demanem amb aquesta recollida de signatures és que el fet de tenir una mascota no sigui un impediment a l’hora de trobar una llar”, recull l’escrit que acompanya la iniciativa.  

Un gos amb el seu propietari.

Relacionat

Propietaris de gossos denuncien que se'ls ha fet fora del pis pel fet de tenir l'animal

Els impulsors argumenten que “un animal és un membre més de la família. Existeix la falsa creença que són enemics de la bona conservació de l’immoble, sense pensar que, en moltes ocasions, els propietaris de mascotes mostren un plus de responsabilitat. A més, si es provoca qualsevol desperfecte, queda cobert per l’assegurança obligatòria i la fiança, les quals són exigides al moment de llogar un habitatge”. De moment, una centena de ciutadans han signat la petició.  

Comentaris (18)

Trending