Un de cada quatre usuaris de telefonia mòbil va rebre l’SMS sobre l’APP d’Andorra Telecom

Davant la possible vulnerabilitat de l’aplicació, l’operadora en va tallar l’accés i en les properes hores, una vegada s’ha resolt l’incident de seguretat, es procedirà a reobrir el servei “amb total confiança”

Una imatge de les oficines d'Andorra Telecom.
Una imatge de les oficines d'Andorra Telecom. andorra telecom

Un de cada quatre usuaris de telefonia mòbil d’Andorra Telecom -al voltant del 25%- va rebre des de la nit de divendres i durant el matí de dissabte algun missatge SMS sospitós que instava a un canvi de contrasenya de l’APP de l’operadora. Davant l’esmentat incident de seguretat, la companyia va decidir tallar l’accés a l’aplicació i resoldre la incidència. Una vegada aquesta problemàtica ja s’ha resolt, Andorra Telecom procedirà en les properes hores a restablir l’accés a l’APP “amb total confiança i seguretat”.

A través d’un comunicat, Andorra Telecom explica que a les 10 de la nit de divendres passat, la companyia “va patir un incident de seguretat en la plataforma de la seva aplicació”. Com a resposta immediata, l'operadora va prendre mesures “per aturar de seguida l'accés a l'aplicació amb l'objectiu de minimitzar qualsevol possible impacte negatiu pels usuaris i les seves dades personals”. El departament tècnic d'Andorra Telecom va actuar “ràpidament per identificar i solucionar la millora de seguretat de l’aplicació. Amb un enfocament meticulós, l'equip ha treballat intensament per resoldre la situació i assegurar-se que la plataforma compleix amb els estàndards de seguretat”.

El missatge que molts usuaris de l'APP d'Andorra Telecom han rebut.

Relacionat

Disfunció a l’APP d’Andorra Telecom o intent de ‘phishing’?

Un cop resolta la problemàtica, Andorra Telecom reobrirà l'accés a l'aplicació “en les pròximes hores”.  Una vegada l'accés a l'aplicació es reobri, “els usuaris podran utilitzar-la amb total confiança i seguretat”. Tot i tallar l’accés a l’aplicació des d’aquest dissabte, “l’operadora ha pogut atendre les necessitats dels usuaris i usuàries des del servei d’atenció al client”.

Andorra Telecom vol agrair “a tota la seva clientela la comprensió pels inconvenients que els hagi pogut ocasionar el tall d’accés a l’aplicació. La companyia reafirma el seu compromís amb la seguretat i la protecció de les dades dels usuaris, i continuarà treballant per assegurar-se que les seves plataformes i serveis continuïn sent fiables i segurs”.

Comentaris (5)

Trending