Disfunció a l’APP d’Andorra Telecom o intent de ‘phishing’?

Molts usuaris de la companyia han rebut un SMS advertint-los d’un canvi de codi de validació que la parapública assegura que no se li ha de fer cas

El missatge que molts usuaris de l'APP d'Andorra Telecom han rebut.
El missatge que molts usuaris de l'APP d'Andorra Telecom han rebut.

Si vostè ha rebut un SMS en què se l’alerta d’un nou codi de validació per accedir a l’APP d’Andorra Telecom, no en faci cas. Hores d’ara sembla més una avaria o mal funcionament de l’aplicació de la companyia que una altra cosa. Però el cert és que la incidència l’està detectant molts clients de la parapública. Fins al punt que si es truca al 115 de forma automàtica ja es fa l’avís. I porta molta estona poder accedir a un operador del servei d’atenció al client.

Algunes de les fonts consultades han assegurat que no es pot descartar del tot que es tracti d’un intent de ‘phishing’. Però aquesta situació s’hauria pràcticament descartat per dues consideracions. Una, perquè el propi SMS adverteix que no es pot respondre al mateix i, l’altra, perquè no són pocs els usuaris que han rebut el missatge telefònic de text -no tots, per això- que es troben amb problemes d’accés a l’APP. O dit d’una altra manera, no hi poden accedir de cap manera.

Davant d’aquesta circumstància, justament, Andorra Telecom recomana contactar amb el 115 i a través d’aquest servei que ara presta del tot una empresa externa encara que participada per l’operadora de telefonia, poder fer gestions bàsiques com poder contractar dades extra o fer algun canvi en el servei telefònic o d’Internet que la pròpia aplicació, ara invalidada en algun cas, permet realitzar.

Comentaris

Trending