L’aplicació Durcal posa el punt de mira en Llatinoamèrica

L’empresa ha tancat una ronda d’inversió de 8 milions d’euros que aprofitarà per promocionar el seu wearable i la Teleassistència per a sèniors a Espanya, així com desenvolupar noves tecnologies ‘smart health’

Una imatge del rellotge de Durcal
Una imatge del rellotge de Durcal Durcal

L’aplicació Durcal, creada per l’andorrà Guillem Viladomat, agafa més pes. Aquest dimecres s’ha tancat una primera ronda d’inversió, que ha arribat als 8 milions d’euros. L’empresa que més presència ha tingut ha estat Telefònica, a través de Telefònica Ventures. Tot i això, també s’ha comptat amb altres entitats rellevants com Atresmedia o Prosegur. Amb aquesta quantitat, Durcal posa l’objectiu en la promoció del seu wearable, la Teleassistència per a sèniors a Espanya, així com desenvolupar noves tecnologies ‘smart health’ i expandir-se a Llatinoamèrica.

Amb aquesta nova inversió, que ha arribat als 8 milions d’euros, Durcal vol seguir ampliant la promoció a Espanya del seu rellotge intel·ligent amb GPS integrat. També vol desenvolupar noves funcionalitats que s’adaptin a les necessitats de la gent gran. A més, l’equip espera seguir enfortint la seva presència al país veí, així com a Andorra, i anuncia la seva expansió a Llatinoamèrica. “Aquesta injecció de capital aplega en un moment clau, ja que ens permet impulsar nous serveis al rellotge, a més de consolidar el creixement de la companyia en la venda online d’smartwatches”, explica Viladomat.

Pel que fa a la seva expansió, el CEO indica que “en un futur no molt llunyà ens agradaria obrir operacions en altres països que necessitin solucions per cobrir necessitats reals”. D’aquesta manera, es referma l’objectiu de Durcal, que és “convertir-nos en la plataforma líder de cura familiar i poder ajudar al major nombre de persones possibles arreu de tot el món a digitalitzar-se d’una forma senzilla, però eficaç, sense estigmatitzacions”.

Una de les principals empreses que ha ajudat a que aquests objectius es puguin començar a desenvolupar ha estat Telefònica Ventures. Actualment, Movistar Prosegur Alarmas ofereix als seus clients els serveis de Durcal. A través del seu rellotge intel·ligent, incorpora un sistema intel·ligent de detecció de caigudes i, mitjançant el botó d’ajuda, permet estar connectat amb la central receptora les 24 hores del dia. A dia d’avui, l’aplicació compta amb nou milions de descàrregues. La seva missió passa per reduir la bretxa tecnològica que hi ha al sector i digitalitzar el col·lectiu de les persones majors de 65 anys posant al seu abast una aplicació i un rellotge que els ajudi a estar en contacte amb els seus familiars, democratitzant el seu accés i cobrint necessitats reals dels seus usuaris.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending