Un andorrà i dos residents, guanyadors a la segona ‘Velada del año’ d’Ibai Llanos

L’esdeveniment, que es va retransmetre a través de la plataforma Twitch i ha batut rècords d’espectadors, amb 3,3 milions en el minut de major afluència

P

P.C

Comentaris

L'andorrà 'Spursito' celebrant la victòria.
L'andorrà 'Spursito' celebrant la victòria. Instagram @martimiras

El reconegut ‘streamer’ Ibai Llanos va celebrar aquest dissabte la segona edició de ‘La Velada del Año’, un esdeveniment que aplega diferents cares conegudes del món de la creació de contingut per tal d’enfrontar-les en un combat de boxa. En aquesta ocasió, l’andorrà Martí Miras, més conegut com a ‘Spursito’, i els residents ViruZz i Lolito, van resultar guanyadors en una retransmissió que va batre rècords de la plataforma ‘Twitch’. De fet, es van arribar a assolir els 3,3 milions d’espectadors en el minut de major afluència.

La primera ‘Velada del Año’ va ser tot un èxit, i Llanos no va dubtar en repetir l’experiència. Per tant, es va reunir una gran quantitat de cares conegudes al món de YouTube i plataformes similars, però també de famosos més ‘a l’ús’, com el cantant David Bustamante. La jornada es va celebrar al Pavelló Olímpic de Badalona, i a banda dels espectadors que van poder veure els combats en directe, es va arribar a aplegar fins a 3,3 milions de visualitzadors simultanis. Així, es va batre el rècord de la plataforma Twitch fins al moment. Ara, ja es posa el punt de mira en la tercera edició.

L’any passat també va haver-hi representació andorrana, sobretot amb l’entrenador de boxa, Toño Martos, que va arribar a tenyir-se els cabells amb la bandera nacional. En aquesta ocasió, ha arribat de la mà del creador de contingut Martí Miras, més conegut com a ‘Spursito’ en aquest sector.

Tot i que és del Principat, fa molt temps que ‘Spursito’ resideix i que exerceix la seva activitat a Espanya. L’’streamer’ va aconseguir guanyar al gallec Carola en el primer combat de la nit. Va estar força igualat, però el jurat professional es va decantar per l’andorrà. A través de les xarxes socials, ‘Spursito’ va transmetre la seva emoció per aquesta victòria i va remarcar l’esforç i preparació que li va suposar arribar a aquest esdeveniment.

 

El tercer assalt de la nit va enfrontar al resident andorrà, Víctor Mèlida, conegut en aquest món com a ViruZz, amb el també creador Momo, a qui va guanyar per KO tècnic. El contrincant de ViruZz va començar a sagnar pel nas i ja no va haver-hi forma de parar-ho. Tot i les queixes dels espectadors per la parada de l’àrbitre, el resident es va mostrar també molt emocionat i satisfet per la feina feta, sobretot per la seva preparació, i va dedicar la victòria a la seva àvia.

El combat de Lolito va acabar aviat, ja que el seu contrincant, Luzu, arrastrava una lesió que el va fer haver d’abandonar l’enfrontament abans del previst. Tot i això, els dos creadors van demostrar molt de respecte l’un per l’altre i es van abraçar en finalitzar l’encontre.

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending