Sense aspirants el concurs intern al SAAS per a la plaça de psicooncòleg

El lloc vacant s’haurà ara d’externalitzar i és pràcticament segur que alguns dels candidats del procés del 2019 es tornaran a presentar ara

La plaça depèn del servei de Salut Mental.
La plaça depèn del servei de Salut Mental. Toni Solanelles

El procediment intern, al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), per proveir de forma fixa la plaça vacant de psicooncòleg ha acabat sense aspirants. Dels integrants actuals de l’equip de Salut Mental la única persona que aparentment podia tenir interès en el lloc és la psicòloga que les darreres setmanes ha ocupat de manera provisional la plaça. Però al concurs convocat el 23 d’agost només s’hi podien presentar professionals amb feina indefinida al SAAS. I no era el cas de la psicòloga eventual.

Cert és que aquesta professional, que després de mesos sense ningú en el lloc que va deixar vacant Eva Baillès l’ha suplert davant el neguit i fins i tot malestar dels pacients oncològics amb necessitats psicològiques, haurà adquirit certa experiència com a psicooncòloga que, de presentar-se al concurs extern que el SAAS preveu convocar aquest mateix dimecres, podrà fer valdre dins el seus mèrits si decideix concórrer al procés.

Un rètol indicador del centre de salut mental.

Relacionat

El procés per escollir el psicooncòleg definitiu amenaça d’enverinar-se

De fet, Laura Medina, la psicòloga que ha prestat el servei de forma eventual les darreres setmanes, ja va ser una de les aspirants a la plaça que finalment es va atribuir a Baillès, l’única candidata que tenia formació i experiència específica com a psicooncòloga de tots els aspirants que llavors van concórrer a la plaça. Si de manera interna el lloc vacant no ha generat prou interès, externament les fonts consultades han donat per fer que sí que hi haurà candidats.

L'aspirant a la plaça ja ha de treballar de forma indefinida al SAAS.

Relacionat

Procés obert per fer fixa la psicooncòloga que des de fa unes setmanes assumeix el servei al SAAS

És probable que -al marge de Medina- candidats en el procés del 2019 tornin a concórrer al procediment que es posarà en marxa ara. Els pacients esperen que d’una vegada per sempre es tanca la interinitat del lloc de feina. Entre altres coses, perquè es tracta d’un servei que, entre altres coses, té com a base la confiança i el coneixement profund dels pacients oncològics que necessiten assistència psicològica.

Etiquetes

Comentaris

Trending