El PS demana explicacions sobre el funcionament de les visites mèdiques no presencials

La consellera general Susanna Vela ha entrat una bateria de preguntes per comprovar com està funcionant una modalitat d’atenció sanitària promoguda arran de la crisi sanitària de la Covid

La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela.
La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela. PS

Davant de les dificultats i contradiccions que tot sovint comporten les visites mèdiques no presencials, la consellera general socialdemòcrata Susanna Vella ha entrat una bateria de preguntes per tal de poder tenir elements per avaluar quantitativament el funcionament d’aquesta modalitat d’atenció sanitària.

Així, Vela s’interessa per quin és el nombre de visites no presencials efectuades des del 2021 fins al dia d’avui desglossat per actes mèdics efectuats; quin és el nombre de visites presencials efectuades des del 2021 fins al dia d’avui desglossat per actes mèdics efectuats; quina és la xifra de visites no presencials no facturades pels prestadors sanitaris efectuades des del 2021 fins al dia d’avui (desglossat per prestadors); i quins són els imports facturats en concepte de visites no presencials des del 2021 fins al dia d’avui, desglossat per diferents tipus d’actes mèdics.

El Govern haurà de respondre per escrit. Els socialdemòcrates estan fent un seguiment important del funcionament del model sanitari i la modalitat no presencial de visites és un dels mecanismes que arran de la pandèmia es volien activar i no acaben de funcionar. O, en tot cas, hi ha la sensació que s’està sobrefacturant per aquest concepte.

Etiquetes

Comentaris

Trending