Pas endavant cap a la reforma de la planta baixa de la Clínica Verge de Meritxell amb el concurs

El termini de lliurament d'ofertes acaba el 14 de desembre i tres dies després tindrà lloc l'obertura de plecs

Comentaris

Façana de la Clínica Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de la Clínica Nostra Senyora de Meritxell. ARXIU

La Clínica Verge de Meritxell comptarà amb noves instal·lacions que s'ubicaran a la planta baixa després de les obres de remodelació que s'iniciaran a principis de l'any vinent. Ja està en marxa el concurs que tindrà l'adjudicació el 16 de desembre. Entre els nous serveis cal destacar el d'envelliment.

El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) obre un concurs per a la reforma parcial de la planta baixa de la Clínica Verge Meritxell per a la seva reconversió en espais assistencials. El termini de lliurament d'ofertes acaba el 14 de desembre i tres dies després tindrà lloc l'obertura de plecs.

El concurs és públic i nacional i va ser aprovat en la reunió del consell directiu del SAAS del passat 4 de novembre. La reforma es durà a terme en tres fases, amb la idea de tenir la menor afectació possible a la resta d’usuaris del centre sanitari.

La remodelació permetrà la posada en marxa d'un servei d'envelliment i salut i un altre de traumatologia. S'ampliaran les dependències de diàlisi i es traslladaren les oficines d'atenció al viatger i de revisions mèdiques que aniran a una altra planta del mateix edifici. Les obres han de començar durant el primer trimestre de l'any vinent.

Comentaris

Trending