Mor a l’hospital un dels ingressats a la planta Covid

De 78 anys i resident a Sant Julià, va ser hospitalitzat divendres passat en no trobar-se bé tot i que va poder sortir del domicili pel seu propi peu i malauradament ha esdevingut la víctima 55 de la pandèmia al país

Imatge de l'hospital.
Imatge de l'hospital. Toni Solanelles

Aquest dijous el saldo de víctimes al país vinculades a la Covid haurà tingut malauradament dues sumes més. Al padrí resident a Salita que ha mort i després ha estat diagnosticat de coronavirus tot i que aquesta malaltia no ha estat la causant de la defunció cal afegir-hi ara un home de 78 anys i resident a Sant Julià que sí que ha perdut la vida per culpa del malaurat virus. Ara mateix ja són 55 les defuncions vinculades a la pandèmia que hi ha hagut oficialment al país des que aquesta va esclatar.

L’home que ha perdut la vida malauradament aquest vespre era un dels 26 hospitalitzats (set a l’UCI) que el SAAS ha anunciat que hi havia avui a les seves instal·lacions de Nostra Senyora de Meritxell. El malaurat lauredià havia ingressat divendres. Després de sentir-se indisposat, el va recollir una ambulància al seu domicili, del qual va sortir pel seu propi peu. Però l’impacte del virus associat a altres fragilitats ha acabat fent estralls.

Una imatge del rètol de Salita a l'entrada al centre.

Relacionat

Mor amb coronavirus un resident a Salita diagnosticat positiu amb cinc usuaris més

En aquest cas, però, i a diferència del de Salita també d’aquest dijous, el detonador del dissortat desenllaç sí que ha estat el virus. La situació s’està complicant tal i com reporten dia a dia els responsables tècnics de l’àrea de Salut Pública als representants polítics. De fet, hores d’ara el rastreig és impossible. Fins i tot és impossible ja controlar els primers contactes dels positius atès que hi ha massa casos per a tants pocs recursos.

Comentaris (1)

Trending