Junta de continuïtat per al Col·legi d’infermeres i infermers

Isabel Vallejo i Cristina Pérez es mantenen al capdavant d’un COIA que manté la seva voluntat que es millorin les condicions de la professió i el seu reconeixement

La nova junta del COIA.
La nova junta del COIA. COIA

Isabel Vallejo i Cristina Pérez continuaran dos anys més al capdavant del Col·legi d’infermeres i infermers del Principat (COIA). És una junta de continuïtat, encara que amb una renovació parcial, en un moment especialment sensible, amb tot el debat de la cartera de serveis i la llei de les professions sanitàries damunt la taula.

El nucli dur del COIA es manté. Això sí, hi ha canvis en el secretariat, que assumeix la fins ara tresorera Àngels Jiménez. I, al seu torn, la fins ara vocal Gemma Ballester es fa càrrec de la tresoreria. Meritxell Ros, Clàudia Garola i Mireia Casanovas causen baixa i accedeixen en les vocalies Montserrat Aldomà, Erika Colomer, Elisabet Mateos i Cristina Armengol. Continuen de la junta precedent Barbara Albert, Juanjo Barrio i Sílvia Fernández.

La sala d’actes del Banc de Sabadell va acollir aquest dilluns al vespre l’assemblea general que tenia com a principal punt de l’ordre del dia l’elecció de la nova junta per al període 2022-2024. Alhora, es va refermar la línia endegada els darrers anys en relació a la lluita en positiu per aconseguir millores en les condicions laborals alhora que un major reconeixement de la professió.

Comentaris

Trending