L’hospital de dia d’adults de Salut Mental torna a l’activitat presencial després de dos positius

El servei estava tancat al públic des de dilluns de la setmana passada després que un usuari, primer, i una sanitària, després, fossin diagnosticades de coronavirus

Una imatge de l'hospital de Meritxell, a l'avinguda Fiter i Rossell.
Una imatge de l'hospital de Meritxell, a l'avinguda Fiter i Rossell. Toni Solanelles

L’hospital de dia d’adults del centre de Salut Mental, a l’hospital, ha recuperat la normalitat aquest dilluns, després que just dilluns de la setmana passada es tanqués al pública de manera preventiva arran de la detecció de dos casos positius de coronavirus. El primer cas va ser el d’un usuari, que va comunicar ser portador de la malaltia. Arran dels cribratges que es van activar, es va localitzar que una sanitària també estava contagiada. Donada aquesta circumstància, es va suspendre el servei presencial.

Aquest dilluns, després que s’hagi constatat que en dues rondes diferents i separades per alguns dies, tant els usuaris com la resta de personal del servei han donat negatiu de Covid, s’han reobert les instal·lacions al públic. Pel matí, els usuaris habituals han pogut utilitzar el servei si els ha calgut i a la tarda passarà el mateix. Els professionals del centre han estat a disposició dels pacients per fer l’atenció a distància necessària si s’ha escaigut.

Comentaris

Trending