Els arquitectes Pau Iglesias i Jacint Gil faran el projecte del CAP a Ciutat de Valls

L'objectiu és que els treballs es puguin licitar després del termini de tres mesos per a la redacció de la proposta per adequar els locals de l'antiga escola on ha d'anar el centre sanitari

El ministre portaveu, Eric Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres.
El ministre portaveu, Eric Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres. TONI SOLANELLES

El consell de ministres ha aprovat l’adjudicació del concurs de selecció de professionals de l’arquitectura per a la redacció del projecte i direcció de les obres de condicionament d’un Centre d’Atenció Primària (CAP) a Andorra la Vella. Després d’estudiar les ofertes rebudes, l’adjudicació ha recaigut en Pau Iglesias i Jacint Gil.

La infraestructura se situarà en un espai de l’edifici que havia acollit l’Escola Espanyola, al carrer Ciutat de Valls 35-39, que s’ha de condicionar per tal que disposi de tots els serveis definits en el programa de necessitats establert pel SAAS. El ministre portaveu, Eric Jover ha dit que després del termini de tres mesos per a la redacció del projecte ja es vol llençar la licitació "perquè és un compromís que tenim".

Hi ha hagut ja una feina tècnica des del SAAS per definir el programa de necessitats de l'espai. "Ara ja tenim aquesta documentació i l'hem de traslladar als arquitectes". Ha de ser funcionalment independement de la resta de l'edifici.

Etiquetes

Comentaris

Trending