L’exdirector assistencial de l’hospital que va marxar per la porta del darrere ‘fitxa’ per la CASS

Marcel Prats ha estat designat per part del consell d’administració nou coordinador de prestacions de la parapública, càrrec que assumirà a partir del primer de gener

Marcel Prats va plegar el 30 de setembre del SAAS.
Marcel Prats va plegar el 30 de setembre del SAAS.

L’exdirector assistencial del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) Marcel Prats serà el nou coordinador de prestacions de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS). Prats ha estat l’únic candidat per a la plaça i el consell d’administració de la parapública l’ha escollit per majoria. El metge i gestor sanitari, que també havia sonat com a metge de capçalera per al Pas de la Casa, iniciarà la seva nova responsabilitat el 2 de gener.

Marcel Prats va causar baixa anticipada el 30 de setembre del seu càrrec de director assistencial del SAAS. El consell directiu de l’organisme i el gestor sanitari van arribar a un acord per rescindir el contracte sense que hagi transcendit mai si el pacte comportava que la parapública hagués de compensar d’alguna manera Prats, el passi del qual pel SAAS va aixecar moltes reticències i malestar. Fonamentalment, se li retreia la nul·la capacitat per afrontar situacions complexes i la manca d’executivitat en el moment de prendre decisions, amb la qual cosa molts problemes que li pertocaven s’acabaven enquistant.

La tasca de Prats a la CASS serà, teòricament, molt més analítica i d’estudi. Estudiar eventuals convenis, mantenir relació amb prestadors… La fins ara responsable de l’esmentada àrea, que depèn de la direcció de Prestacions que exerceix Ignasi Arbusà, la doctora Anna Galbe, feia temps que havia demanat poder-se jubilar. Amb la incorporació de l’exdirector assistencial del SAAS això serà possible.

Etiquetes

Marcel Prats.

Relacionat

Prats plega de número 2 de l’hospital i Pascual es perfila com a substitut

Comentaris (24)

Trending