Andorrana de Transport Sanitari assegura que els treballadors “marxen perquè no s’adapten”

La concessionària de les ambulàncies no medicalitzades reconeix que “facilitem habitatge” als tècnics que contracten però “en cap cas és gratuït”

Una ambulància d'Andorrana de Transport Sanitari.
Una ambulància d'Andorrana de Transport Sanitari. Toni Solanelles

La concessionària del transport sanitari assegura que si hi ha treballadors que deixen la companyia, si marxen, és “perquè no s’adapten”. Andorra de Transport Sanitari ha admès que actualment “trobar una feina que t’agradi i et compensi i adaptar-te al país” no és gens fàcil. I ha reconegut que “facilitem habitatge” als tècnics que es contracten “però en cap cas és gratuït”.

D’aquesta manera ha respost la direcció de la companyia a les crítiques d’un operari que va ser acomiadat el mes passat en una decisió que l’implicat assegura que és “política” i que des de l’empresa s’entén que era totalment justificada perquè “ja al primer dia va protagonitzar un incident important”, com és imposar exigències al SAAS. “Només el primer dia va entrar al centre regulador, cosa que no fa ningú, i va deixar dit que només l’avisessin si hi havia alguna cosa important, que en cas contrari no calia que el molestessin”.

Una imatge de l'apartament.

Relacionat

Acomiadat, sense cobrar la liquidació i ‘amenaçat’ per no pagar un lloguer que no li corresponia

Des de l’adjudicatària, però, s’ha estimat més no focalitzar la situació en un cas concret en què, segons l’empresa, el treballador “s’ha portat fatal”. I ha explicat que en l’últim any “hem contractat 25 persones, deu han plegat i quinze continuen amb nosaltres. Això és el mercat de treball. Ara bé, és més fàcil per a alguns treballadors vendre que l’empresa esclavitza o que no compleix. Els que marxen no han marxat per això, han marxat perquè no s’adapten”, han insistit les fonts empresarials consultades.

Les mateixes fonts han indicat que s’ofereix habitatge per facilitar l’aterratge dels contractats tenint en compte com és de difícil aquesta qüestió, però “els diem que han de pagar” perquè els pisos “són d’una part dels socis de l’UTE”. “Han de pagar 500 euros al mes i si comparteixen, poden reduir les despeses. Però en cap cas són gratuïts.”

Comentaris (5)

Trending