Sanofi fabricarà 12 milions de dosis al mes de la vacuna Johnson&Johnson

Ho fa davant la impossibilitat actual de comercialitzar la seva pròpia, que entra aquest dilluns en fase d'assaig clínic amb voluntaris

Comentaris

Sanofi encara no té a punt el seu vaccí però ajudarà a produir el de dos dels seus competidors.
Sanofi encara no té a punt el seu vaccí però ajudarà a produir el de dos dels seus competidors. Altaveu

L'empresa francesa Sanofi produirà les vacunes dels seus competidors, el nord-americà Johnson&Johnson i Pfizer-BioNTech, davant la impossibilitat actual de comercialitzar la seva pròpia, que entra aquest dilluns en fase d'assaig clínic amb voluntaris.

El laboratori ha indicat en un comunicat que, "a partir d'el tercer trimestre", s'encarregaran de la formulació de la vacuna a la seva planta a prop de Lió. "La nostra ambició és fer el màxim possible, si podem donar un cop de mà, per què no?" precisar el vicepresident executiu de Sanofi Pasteur (la branca de vacunes de Sanofi), Thomas Triomphe. La previsió es produir 12 milions de dosis al mes.

És la segona vegada que Sanofi posa la seva capacitat de producció al servei dels seus competidors: a l'estiu començarà a produir a la seva fàbrica alemanya de Frankfurt 125 milions de dosis de la vacuna de Pfizer-BioNtech. Aquest comunicat arriba després que el govern francès demanés a Sanofi que presti la seva cadena de producció per accelerar la fabricació de les tan esperades dosis.

El laboratori té igualment en desenvolupament dos possibles candidats a vacunes. Aquest dilluns ha anunciat que començava un nou estudi de fase 2 del seu principal candidat, una vacuna que hauria d'haver estat llesta a l'agost de 2021 i que s'està desenvolupant amb tecnologia de proteïna recombinada al costat de la britànica GSK.

Etiquetes

Comentaris

Trending