Salut no ha rebut cap comunicació oficial sobre la ruptura de la mediació en el transport sanitari

La secretària d'Estat, Cristina Pérez, encara confia en el procés i assegura que “l’objectiu és garantir que ningú es quedi sense servei, cosa que no ha passat”

Una ambulància del trensport sanitari no medicalitzat
Una ambulància del trensport sanitari no medicalitzat Toni Solanelles

El trencament de la mediació per resoldre el conflicte entre els treballadors i l’empresa d’ambulàncies que realitza el transport sanitari no medicalitzat, ATS, no ha arribat oficialment al Ministeri de Salut. Almenys això és el que ha manifestat la secretària d’Estat, Cristina Pérez, que tot just aquest dilluns ha jurat el càrrec.

Els treballadors han fet arribar una carta exposant els motius pels quals han decidit abandonar el procés, missiva que no ha estat traslladada, de moment al Govern. Almenys, aquest migdia no en tenia constància la secretària d’Estat de Salut, Cristina Pérez, que a hores d’ara, encara manifestava que “continuem treballant amb la medicació perquè la situació acabi de la millor manera possible”. De fet, el passat dijous en la sessió de control, la titular de la cartera, Helena Mas, manifestava que era un procés confidencial, però que hi confiaven que s’arribés a bon port.

El llit plegable que es fa servir a la Massana.

Relacionat

Els tècnics del transport sanitari donen per trencada la mediació per “irregularitats”

El que sí ha deixat clar Pérez és que “l’objectiu és garantir que ningú es quedi sense transport sanitari. Això no ha passat i no passarà perquè des del Ministeri garantirem que tot ciutadà tingui aquest dret.” Amb la mediació trencada caldrà veure de quina manera des de l’executiu s’intenta trobar una solució a una problemàtica que ja va néixer enquistada.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending