Quatre casos més de coronavirus amb un a l'hospital

És una persona d'uns 40 anys que s'ha optat per ingressar per fer-ne un millor seguiment

Comentaris

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. ARXIU

L'actualització sanitària de la Covid-19 deixa quatre nous positius i tres recuperats en relació a les dades de dimecres. Un dels positius ha estat ingressat a l'hospital en una habitació de planta. Es tracta d'una persona d'uns 40 anys, que té una certa fragilitat i que s'ha optat per tornar-lo a l’hospital per fer-ne un millor seguiment​. 

En total, des de l'inici de la pandèmia, hi ha 981 casos, 70 d'ells actius. Un d'ells, que té símptomes més intensos està confinat a casa. Les defuncions es mantenen en 53 després de la mort dimecres d'un home de 58 anys per les seqüeles de la malaltia. A l'hospital s'estan adaptant diverses habitacions a la primera planta com a mesura de prevenció per un possible rebrot. Es tracta d'habitacions que es destinen normalment a cirúrgia major ambulatòria (CMA).

Actualment, la taxa de reproducció de la malaltia al país, la coneguda com a R0, se situa en 0,5, amb 31 casos per cada 100.000 habitants en les darreres dues setmanes. 

Segons el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, la majoria de brots detectats en el darrer mes tenen el seu origen a l’estranger i no pas en els visitants que han arribat aquestes setmanes que són les de màxima afluència turística de l'estiu.

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending