Pugen a quatre els treballadors de la CASS contagiats amb la Covid-19

Les proves diagnostiques realitzades als deu empleats que havien estat en contacte amb els dos primers casos han permès trobar dos nous positius, mentre que els altres vuit seguiran aïllats a l’espera d’un altre test d’aquí a uns dies

La façana de la seu de la CASS.
La façana de la seu de la CASS. ALTAVEU

Ja són quatre els treballadors de la CASS que han donat positiu per coronvirus. Dos dels companys dels dos empleats que van ser diagnosticats el divendres i el dilluns han desenvolupat també la malaltia, segons es desprèn de les proves TMA que se’ls ha realitzat. La resta de contactes entre el personal de la parapública, un total de vuit, han donat negatiu, però continuaran encara aïllats durant uns dies a l’espera de més tests.

Un cop es van detectar els dos positius, un el passat divendres i un ahir dilluns, es va iniciar el protocol de seguiment epidemiològic de qui podria haver contactat. Els dos casos inicials no estarien vinculats, ja que treballaven en dos departaments diferents i no hi havia hagut interrelació entre ells.

La parapública insisteix que cap dels afectats treballa de cara al públic i, per tant, entenen que no hi ha risc que hagin contagiat cap usuari que hagi anat a fer tràmits

En canvi, sí que haurien tingut contacte amb els dos nous positius. Eren part del grup de deu treballadors dels quals es va determinar que havien tingut prou relació per presentar un risc de contagi. De tots ells, aquests dos han donat positiu en les proves que se’ls ha realitzat. En el seu cas, també s’iniciarà ara l’estudi epidemiològic per comprovar si hi ha perill que puguin haver passat la malaltia a més persones.

Per tant, ja són quatre els treballadors de la CASS que estan afectats pel coronavirus. Des de la parapública es remarca que cap d’ells forma part del personal que fa tasques d’atenció al públic. Per tant, s’entén que no hi ha risc que s’hagi contagiat algun usuari que s’hagi aprovat a les oficines de la parapública per fer algun tràmit.

A banda, hi ha vuit treballadors més que han estat aïllats al seu domicili en haver estat contacte amb els afectats. De fet, s’entén que aquests dos nous casos no generaran, almenys dins la CASS, nous confinaments preventius, ja que tots dos formen part dels mateixos departaments dels primers diagnosticats. Pel que fa a aquests vuit empleats, que mantindran la seva activitat des de casa, han donat negatiu en la primera prova que se’ls ha practicat. Ara, caldrà esperar uns dies per fer-los de noves que descartin definitivament el contagi.

Façana de la CASS, al carrer Joan Maragall d'Andorra la Vella.

Relacionat

La CASS creu que els dos empleats que han donat positiu per Covid-19 no han posat en risc cap usuari

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending