El PS vol saber quina ha estat l’afectació del coronavirus en l’activitat quotidiana de l’hospital

Els socialdemòcrates pregunten quantes operacions, proves i visites s’han vist ajornades per la crisi sanitària i quina previsió per reprogramar-les té el SAAS

Les preguntes han estat tramitades per la consellera general del PS Susanna Vela.
Les preguntes han estat tramitades per la consellera general del PS Susanna Vela. Consell General / E.Comellas

El Partit Socialdemòcrata (PS) vol analitzar quina ha estat la repercussió de la crisi del coronavirus en la tasca quotidiana del SAAS i de l’hospital de Meritxell. Aquest és l’objectiu de la bateria de preguntes escrites que ha tramitat la consellera general del grup, Susanna Vela. Entre altres, es demana el nombre d’operacions i proves diagnòstiques realitzades durant els darrers mesos i les mateixes dades de l’any passat, per poder fer la comparativa.

En l’escrit tramitat a Sindicatura, la parlamentària escaldenca demana, en primer lloc, per la xifra d’intervencions quirúrgiques autoritzades i realitzades a l’hospital entre març i juny, tant d’aquest any com del passat. La mateixa informació es vol amb relació a les proves diagnòstiques i les visites a especialistes.

També es vol saber quin és el temps d’espera per a les operacions que s’hagin vist ajornades a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. En una altra pregunta, el PS també vol saber quin és el calendari fet pel SAAS de cara a la reprogramació de totes aquestes intervencions i proves.

L’objectiu, explica Vela, “és conèixer la repercussió que la crisi ha tingut en l’activitat de l’hospital”. En definitiva, es remarca des de la formació socialdemòcrata, “com s’ha vist afectada la vida de les persones”.

Comentaris

Trending