Onze nous positius per coronavirus i una altra dona ingressada a l’hospital

La pacient presenta símptomes lleus però se li vol fer un seguiment igual que un altra afectada que estava al centre sanitari des de fa dies i a la qual se li ha permès tornar al seu domicili

Representació gràfica d'un coronavirus.
Representació gràfica d'un coronavirus.

Salut ha detectat fins a onze nous positius de coronavirus en les darreres hores a la vegada que ha pogut donar el mateix nombre d’altes definitives. Pel que fa a l’hospital, la padrina que es trobava ingressada ha millorat i se li ha permès tornar al seu domicili, al mateix temps que una altra dona ha estat internada amb símptomes lleus. En aquest darrer cas, es considera convenient fer-li un seguiment.

Des de Govern s’ha actualitzat el balanç de la situació epidemiològica, amb un nombre important de nous positius: fins a onze nous. D’aquests, nou són persones que ja es trobaven en situació d’aïllament perquè havien estat contactes d’altres pacients afectats per la malaltia, siguin del país o de territoris veïns. En els altres dos casos, no s’ha pogut determinar cap contacte previ i, per tant, s’ha procedit a iniciar el procediment per determinar amb quines persones han tingut relació per procedir al seu seguiment.

Al país continuen 64 persones considerades com a casos actius de la Covid-19, després que onze hagin obtingut l’alta mèdica

En l’aspecte positiu de la balança es troben les altres mèdiques. És a dir, les persones que han superat dues proves diagnòstiques amb resultat negatiu. En les darreres hores s’ha pogut dictaminar que onze pacients més han vençut a la malaltia. Per tant, ja són 839 els que ho han fet des de l’inici de la crisi sanitària, dels 955 que han estat diagnosticats. Per tant, es manté en 64 el nombre de casos actius.

A l’hospital s’ha pogut donar l’alta del centre sanitària -que no la definitiva- a la padrina d’edat avançada que es trobava ingressada. La seva evolució ha estat bona i els metges han determinat que pot seguir la recuperació al seu domicili.

Al centre sanitari, però, hi ha una altra pacient ingressada per coronavirus. Es tracta d’una altra dona que, segons s’ha informat des del Govern, presenta símptomes lleus. La decisió de traslladar-la a l’hospital es deu bàsicament a la intenció de fer-li un seguiment, tot i que s’ha deixat clar que, ara per ara, el seu estat no revesteix gravetat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending