Nova manifestació en contra de les mesures Covid

Serà la cinquena mobilització del grup contrari a les restriccions, especialment al passaport sanitari, i tindrà lloc aquest dissabte, a partir de les cinc de la tarda, entre la Rotonda i plaça Coprínceps

Andorra Actua també clamava pels drets i les llibertats.
Andorra Actua també clamava pels drets i les llibertats. Toni Solanelles

Andorra Actua, el grup de persones que s’han posicionat les darreres setmanes contra les mesures per frenar la pandèmia, com ara el passaport sanitari o el doble cribratge entre els escolars, tornarà a sortir al carrer. El moviment ha convocat una nova manifestació, la cinquena, per aquest dissabte. Novament, la cita d’inici serà a la plaça de la Rotonda, a Andorra la Vella, a les cinc de la tarda.

El grup, que va tenir prou èxit de convocatòria fa dues setmanes, amb prop de 300 assistents, torna a demanar a la gent que es manifesti en contra d’algunes de les restriccions imposades des del Govern per fer front al coronavirus. Serà ja la cinquena protesta, una davant l’edifici de Govern i la resta ja recorrent l’eix comercial.

La cita torna a ser en dissabte, a partir de les cinc de la tarda. Els convocants expliquen que sortiran des del punt d’informació turística a la Rotonda i recorreran les avingudes Meritxell i Carlemany fins a la plaça Coprínceps. És a dir, la mateixa ruta que les darreres mobilitzacions.

En el cartell que han compartit a xarxes socials, el grup assegura que “el temps d’actuar és ara”. Inicialment, la plataforma s’oposava a l’obligatorietat de presentar el passaport Covid per entrar a bona part dels establiments, com ara bars o restaurants. Els darrers dies, però, les crítiques s’han ampliat a altres mesures, com ara el cribratge entre els escolars.

índice
El cartell de la convocatòria.

Etiquetes

Comentaris (23)

Trending