Dues defuncions lligades a la pandèmia després de nou dies de treva

Les víctimes 108 i 109 vinculades a la crisi sanitària són un veí d’Encamp de 80 anys i un de la Margineda de 87; tots dos estaven ingressats a la planta Covid de l’hospital

Una imatge de l'exterior de l'hospital.
Una imatge de l'exterior de l'hospital. Toni Solanelles

Després de nou dies de treva, la pandèmia s’ha cobrat dues noves defuncions. Tot i que tenien altres patologies, la Covid estaria també vinculada a la mort d’un veí d’Encamp de 80 anys i un home resident a la Margineda de 87 anys. Tots dos estaven ingressats al centre hospitalari des de feia uns dies. Quan Salut confirmi aquests decessos, la xifra de víctimes vinculades a la malaurada crisi sanitària que està assetjant tot el món haurà d’incrementar fins a les 109.

Aquest diumenge a primera hora de la tarda eren tretze les persones que estaven ingressades a la planta Covid de l’hospital (més deu que romanien a l’UCI, vuit dels quals amb necessitat de ventilació mecànica). La primera defunció, la del veí d’Encamp, s’hauria produït poques hores després de l’actualització epidemiològica que de manera diària fa el ministeri de Salut. La segona ha estat aquest matí.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending