Un nou brot Covid a l’hospital encén l’alarma i obliga a tornar a fer tests d’antígens als visitants

Tres professionals i dos pacients de l’àrea de cirurgia han donat positiu, i aquesta ala, com aquest dilluns la de pal·liatius, queda tancada a visites

Comentaris

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

Un nou brot de coronavirus, ara a l’àrea de cirurgia, ha encès les alarmes a l’hospital i ha obligat a tornar a imposar els cribratges amb test d’antígens a les persones que vulguin accedir al centre sanitari a visitar algun malalt. El brot de cirurgia, que afecta tres professionals i dos pacients, s’afegeix al que es va detectar aquest dilluns a la unitat de medicina interna i pal·liatius.

I és que el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha procedit a activar els protocols de seguretat tant pels pacients com per als professionals després de detectar, s’ha dit, dos pacients i tres professionals positius per Covid-19 a la tercera planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Els cribratges periòdics que es realitzen han permès detectar dos pacients positius dels vint que hi ha ingressats a l’ala de cirurgia de la tercera planta i tres professionals. 

Una imatge de l'hospital.

Relacionat

L’hospital tanca l’ala de medicina interna i pal·liatius per un brot de coronavirus

Els dos pacients s'han traslladat a la planta habilitada per a Covid-19 i l’ala de cirurgia de la tercera planta ha quedat tancada a les visites igual com va passar amb el cas de l’ala de pal·liatius. Les famílies han estat immediatament informades. Arran dels dos brots produïts entre ahir i avui s’han tornat a intensificar els controls amb antígens a les visites dels pacients. 

Comentaris (5)

Trending