L’hospital tanca l’ala de medicina interna i pal·liatius per un brot de coronavirus

En un suposat cribratge periòdic, s’han detectat tres pacients positius per Covid-19 a la segona planta del centre hospitalari

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha procedit a activar els protocols de seguretat tant pels pacients com per als professionals després de detectar tres pacients positius per Covid-19 a la segona planta l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Tot plegat ha obligat a tancar l’ala de medicina interna i pal·iatius.

Els cribratges periòdics que es realitzen han permès detectar tres pacients positius dels 21 que hi ha ingressats a l’ala de medicina interna i pal·liatius de la segona planta. Després del resultat positiu dels tres pacients, que ja s'han traslladat a la planta habilitada per a Covid-19, l’ala de medicina interna i pal·liatius, com s’ha dit, ha quedat tancada. Les famílies han estat suposadament informades pel SAAS.

L’hospital no ha informat del cas, i ho ha fet a través d’un comunicat, fins que l’Altaveu no s’ha interessat per la qüestió i ha demanat explícitament, oralment i per escrit, si s’havia clausurat algun dispositiu de la segona planta del centre hospitalari atès que era el que havien informat diferents usuaris hospitalaris.

Comentaris (2)

Trending