Mig centenar de nous contagis de Covid les darreres 24 hores

El nombre de casos actius es mantenen per sota del mig miler amb el mateix nombre d’hospitalitzats i aules confinades que el dia de Nadal

El nombre d'hospitalitzats es manté en disset, tres dels quals a l'UCI.
El nombre d'hospitalitzats es manté en disset, tres dels quals a l'UCI. Toni Solanelles

La jornada de Nadal ha deixat mig centenar de casos positius de coronavirus més, amb la qual cosa es manté la tendència a l’alça producte del major nombre de tests que s’estan fent aquests dies -d’antígens i TMA- davant les celebracions nadalenques. Com que les recuperacions oficials aquestes darreres 24 hores han estat de 49, el nombre de casos actius es mantenen en 471.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 7.806 persones –6.949 corresponen a la segona onada–. Es registren un total de 7.252  altes des de l’inici de a pandèmia. El total de defuncions fins a la data és de 83. Dels 471 casos actius oficials, hi ha disset hospitalitzats, catorze dels quals a planta i tres més a l’UCI, dos dels quals ventilats. El nombre de persones ingressades es manté igual que aquest divendres. Exactament el mateix passa amb el cas de les aules amb confinaments. Hi ha 19 classes estan sota vigilància activa –3 total i 16 parcial– i 39 en vigilància passiva.

Comentaris (4)

Trending