Lleugera remuntada de contagis actius de Covid després de jornades de descens

Les darreres hores s’han notificat 23 nous contagis, els mateixos que ha generat el ‘brot de la sarsuela’, que continua estabilitzat

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

Després de jornades de davallada, el fet que hi hagi hagut les darreres hores més nous casos positius que no pas malalts que han superat el coronavirus han fet que hi hagi hagut aquest dijous un lleuger ascens de contagis actius en el marc de la pandèmia. Tornen a passar de 200 -205 per ser exactes- els malalts oficials de Covid al Principat.

Les darreres hores s’han notificat 23 nous positius, és el mateix nombre de casos que s’han detectat fins ara en el denominat ‘brot de la sarsuela’, que ara per ara sembla haver-se estabilitzat, i s’han acordat 15 altes o recuperacions. La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 13.609 persones i es registren un total de 13.277 altes. El total de defuncions fins a la data és de 127.

Actualment hi ha 205 casos actius, com s’ha dit, i una persona resta ingressada a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i dos a l’UCI –1 d’elles requereix ventilació mecànica–. Quant als vaccins contra la Covid-19, des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat 32.317 dosis. Finalment, pel que fa a la població escolar, hi ha 15 aules sota vigilància activa –4 total i 11 parcial– i 21 en vigilància passiva.

Comentaris

Trending