Un jove de 23 anys espera un trasplantament de cor per una miocarditis causada per la Covid

El ministre de Salut assegura que no s’han trobat efectes nocius de naturalesa cardíaca en infants per culpa de la vacunació

Simulació d'un cor enmig de coronavirus.
Simulació d'un cor enmig de coronavirus. arxiu

Un jove de 23 anys ha entrat en un programa de trasplantament de cor. És la única forma que té, el trasplantament, per refer-se de les seqüeles que li ha provocat la Covid. Així ho ha assegurat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, arran d’una pregunta formulada per la consellera general Carine Montaner durant la comissió legislativa de Sanitat. Montaner ha insinuat que la vacunació ha incrementat un seguit de patologies, especialment cardíaques, en infants.

Martínez Benazet ha explicat durant la compareixença, i com a resposta a Montaner, que “no hem detectat casos de miocarditis” en infants per culpa de la vacunació. En canvi, segons el titular de Salut, sí que hi ha hagut quadres de “miocarditis en infants que han passat la Covid”. En aquest sentit, el ministre ha assegurat que en tots els casos menys un, els infants afectats per aquesta patologia de naturalesa cardíaca s’han refet sense més conseqüències, excepte un jove, l’esmentat de 23 anys, que espera un cor.

Comentaris (15)

Trending