Ingressen una padrina a l’hospital després de donar positiu per coronavirus

La dona només ha desenvolupat un quadre lleu de la Covid-19, però s’estima convenient tenir-la sota observació mentre que hi ha dos nous pacients i quatre altes

Una imatge de l'hospital de Meritxell, a l'avinguda Fiter i Rossell.
Una imatge de l'hospital de Meritxell, a l'avinguda Fiter i Rossell. Toni Solanelles

Una dona ha estat ingressada a l’hospital després de donar positiu per coronavirus. Es tracta d’una pacient d’edat avançada i, tot i que els símptomes són lleus, s’ha preferit mantenir-la en observació constant al centre sanitari. Pel que fa a l’evolució de la pandèmia, s’han registrat dos nous casos, a la vegada que quatre noves altres, fet que redueix fins a 62 els diagnosticats encara actius amb la Covid-19.

La dona va donar positiu per coronavirus el passat cap de setmana. Segons s’ha assegurat des del Govern, presenta un quadre lleu de la malaltia, però donada la seva edat s’estima convenient tenir-la ingressada per seguir de forma més acurada la seva evolució. Es tracta de l’única pacient Covid que, per ara, es troba a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell.

Els casos actius al país se situen actualment en 62 persones i el total des de l’inici de la pandèmia és de 939 pacients diagnosticats

En les darreres hores, les proves que es realitzen a la població han permès detectar dos nous positius amb la malaltia. Es tracta, però, de persones que ja estaven en situació d’aïllament per haver estat en contacte amb persones que ja havien estat infectades.

A banda, també s’han pogut donar quatre noves altres mèdiques. És a dir, pacients que han superat amb negatiu dues proves diagnòstiques, siguin TMA o PCR. Per tant el nombre de casos actius es redueix per segon dia consecutiu, ara fins a 62.

Des de l’inici de la pandèmia, s’han registrat al país un total de 939 casos de coronavirus. D’aquests, cal recordar, 52 persones van perdre la vida, cap d’elles en els rebrots detectats al juliol. De fet, ara ja hi ha 825 persones que han superat la malaltia. Amb aquestes dades, la taxa de letalitat de la Covid-19 al país se situa lleugerament per sobre del 5,5%.

Etiquetes

Comentaris

Trending