La inclusió dels psicòlegs a la cartera de serveis va per bon camí

El Copsia s'ha reunit aquest dimecres amb el ministeri de Salut per seguir avançant en les negociacions i poder tancar l'acord, unes converses que, segons el ministre portaveu en funcions, César Marquina, estan fructificant

Una imatge de la façana de la CASS.
Una imatge de la façana de la CASS. Toni Solanelles

Nova reunió aquest dimecres entre el ministeri de Salut i el Col·legi de Psicòlegs per intentar arribar a un acord per incloure els tractaments psicològics dins la cartera de serveis de la CASS. Des del Govern s’assegura que les negociacions van per bon camí, tot i que, de moment no hi ha una data per tancar el conveni.

A poc a poc sembla que s’albira la llum al final del túnel perquè els tractaments psicològics estiguin coberts per la Caixa Andorrana de la Seguretat Social. Aquest dimecres ha tingut lloc una nova reunió entre el ministeri de Salut i el Col·legi de Psicòlegs. Segons ha explicat el ministre portaveu en funcions, César Marquina, “les negociacions van per bon camí perquè hi pugui haver un acord”. Assenyala que es tracta de converses obertes i “els inputs són positius”.

Sílvia Palau, Ariadna Alonso i Enoc Pérez, del Copsia, durant la presentació d'una jornada.

Relacionat

Continuen les converses per incloure la psicologia a la cartera de serveis

El que no ha pogut concretar és quan es podrà tancar l’acord i la posterior entrada a la cartera de serveis, tot i que per les seves paraules sembla que l’entesa podria ser imminent després de molts mesos de negociacions i anys de reivindicacions per part dels professionals.

Etiquetes

Comentaris

Trending