El fins ara cap d’Urgències serà el nou director assistencial del SAAS

Una vegada descartat Marc Pascual, que era el candidat de Martínez Benazet, Marcos Gutiérrez ja era la primera opció per agafar el relleu de Marcel Prats i ha estat l’únic candidat en el concurs intern

Marcos Gutiérrez era fins ara el cap d'Urgències.
Marcos Gutiérrez era fins ara el cap d'Urgències. SAAS

El fins ara cap del servei d’Urgències, Marcos Gutiérrez, serà el nou director assistencial del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). Així ho ha designat la direcció de la parapública resolent el concurs intern per a substituir l’encara màxim responsable assistencial hospitalari Marcel Prats, que hauria de plegar el 30 de setembre. Gutiérrez, que va agafar el comandament d’Urgències en un moment de crisi, ja era el principal candidat al càrrec una vegada es va descartar Marc Pascual, l’internista retornat al SAAS des de l’agost.

Gutiérrez, més enllà de les seves qualitats professionals i el bagatge mostrat al capdavant d’Urgències, té molt bona sintonia amb el cap de Govern, Xavier Espot. Aquest element no hauria estat en va. Però també és cert que formalment Marcos Gutiérrez ha estat l’únic aspirant que s’ha presentat al concurs intern. El termini de presentació de candidatures es va acabar el 13 de setembre. El SAAS ha fet la comunicació interna entre els professionals i també ha emès un comunicat per anunciar la designació.

Després que es deixés de banda la possibilitat que fos l’internista Marc Pascual, que tenia l’aval de l’ex-ministre de Salut Joan Martínez Benazet, Gutiérrez ja va quedar com a principal aspirant al càrrec abans que formalment s’obrís el procés de selecció. Sobre la taula també s’hi va posar el nom del cirurgià Pere Jordi, per la seva proposta no va acabar de quallar.

El doctor Marcel Prats durant una entrevista.

Relacionat

Satisfacció unànime a l’hospital per la sortida del número 2 del SAAS

Comentaris (8)

Trending