Un expert en medicina d’emergències donarà claus per saber afrontar la mort d’un ésser estimat

L’Associació Marc G. G. organitza aquest dissabte a la sala d’actes del comú d’Escaldes una conferència del doctor Juan José López Martínez titulada ‘La mort existeix, però no és el final’

Juan José López Martínez.
Juan José López Martínez. ARXIU

Un expert en medicina d’emergències i la denominada teràpia de l’ànima, el doctor Juan José López Martínez, donarà claus, dissabte en una xerrada a la sala d’actes del comú d’Escaldes, sobre com afrontar la mort d’un ésser estimat. La conferència està previst que s’iniciï a les 7 de la tarda i l’organitza l’Associació Marc G. G., que fa temps que anava al darrera d’aquest especialista mèdic de Múrcia perquè pogués fer una de les seves dissertacions al Principat.

López Martínez, llicenciat en medicina i cirurgia, especialista en urgències (va treballar durant 25 anys en un hospital de Cartagena) i també format en medicina d’urgències i catàstrofes, alhora que en teràpies regressives, parlarà al tomb d’una premissa inicial que diu que ‘La mort existeix, però no és el final’. Tot i la seva vessant professional científica, està molt avesat a l’espiritualitat i és autor de nombrosos llibres que giren al tomb del reforçament de l’ànima davant situacions emocionalment complexes de gestionar.

P1 23001 MARC GG PONENCIA JUAN JOSE FORMATS FACEBOOK 01

 

Etiquetes

Comentaris

Trending