Es busquen metges de família per als CAPs d’Ordino i de Santa Coloma

El SAAS cedeix espais als centres en un concurs de mèrits amb la voluntat de millorar la qualitat assistencial

El CAP Santa Coloma és al complexe Prat Condal.
El CAP Santa Coloma és al complexe Prat Condal. SAAS

Es busquen metges de família per als centres d’atenció primària (CAP) d’Ordino i de Santa Coloma. Podrien exercir en mòduls d’aquestes instal·lacions. El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària els cedeix mòduls en consultori d’ús compartit, que adjudicarà a través d’un concurs de mèrits. D’aquesta manera vol contribuir a incrementar la qualitat assistencial en els dos CAPs esmentats.

Aquesta cessió de mòduls respon a la voluntat d’aquesta parapública de millorar la qualitat assistencial dels serveis que es presten a la població de les diferents parròquies, mitjançant la integració de metges de família als Centres d’Atenció Primària quin objectiu és establir sinèrgies entre els diferents professionals de la salut del propi centre i els seus usuaris.

Els mòduls en consultori compartit que seran objecte de cessió, comprendran els serveis propis dels que ja disposa el centre i els professionals mèdics interessats en optar a la cessió de la totalitat, o part dels mòduls disponibles que compleixin els requeriments indicats a l’avís de referència, hauran de cursar una sol·licitud acompanyada de la corresponent documentació acreditativa.

L’adjudicació dels mòduls als diferents sol·licitants, es realitzarà en funció d’un concurs de mèrits, valorant-se l’experiència professional, la formació, i el nombre de mòduls sol·licitats, atès que l’objectiu és trobar professionals compromesos a ocupar el nombre màxim de mòduls disponibles als diferents centres, i garantir la millor continuïtat assistencial als usuaris.

Etiquetes

Comentaris

Trending