Dimiteix el coordinador del bloc quirúrgic i marxa de l’hospital

Óscar Giménez s’hauria mostrat molt contrariat pel fet de no haver estat escollit cap del servei d’anestesiologia

Rètol del SAAS a l'entrada de l'hospital.
Rètol del SAAS a l'entrada de l'hospital. Toni Solanelles

El bloc quirúrgic de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell es troba ara mateix sense coordinador. I l’equip d’anestesiologia amb un integrant menys. El fins ara responsable de l’àrea quirúrgica del centre hospitalari, Óscar Giménez, ha dimitit del càrrec. I des d’aquest mes ja no presta servei per al SAAS. En el rerefons de tot plegat hi ha la plaça de cap de servei d’anestesiologia, que pretenia.

Giménez es va postular per rellevar Alain Michel, que es va jubilar la primavera passada. El coordinador del bloc quirúrgic hospitalari, per experiència i antiguitat al SAAS, pensava que seria el designat per succeir Michel. Però no va ser així. I a principi del mes d’agost es va anunciar que es designava Ángel Caballero, un anestesista relativament jove i procedent de l’Hospital Clínic, com a responsable del servei.

Una imatge d'Ángel Caballero.

Relacionat

Un anestesiòleg procedent del Clínic agafarà el comandament del servei a l’hospital

Davant d’aquesta elecció, que Giménez no hauria compartit en cap moment, el fins llavors responsable de l’àrea quirúrgica va dimitir de forma immediata i unilateral i va anunciar la seva decisió d’abandonar el SAAS en els terminis laboralment establerts. Els darrers dies de setembre van ser els últims que va treballar. Ara es manté com a anestesiòleg amb cobertura CASS però sense vincle directe amb l’hospital.

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending