Un anestesiòleg procedent del Clínic agafarà el comandament del servei a l’hospital

Ángel Caballero va aterrar al SAAS l’octubre passat i assumirà la direcció que fins ara havia exercit Alain Michel a partir de la setmana que ve

Una imatge d'Ángel Caballero.
Una imatge d'Ángel Caballero. ARXIU

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ja ha resolt el concurs intern que hi havia en marxa per ocupar la vacant deixada per Alain Michel, que fa unes setmanes que es va jubilar, al capdavant del servei d’anestesiologia i reanimació. Serà un jove anestesista provinent de l’Hospital Clínic, Ángel Caballero del Pozo, qui agafarà les regnes del servei. I ho farà a partir de la setmana vinent, formalment des del 8 d’agost.

L’equip d’anestesiologia i reanimació del SAAS ha crescut molt arran dels efectes de la pandèmia i semblava clar que seria alguna de les noves incorporacions qui agafaria el comandament de l’equip. Els més experimentats i amb anys a la casa s’estimen més fer la feina però no ‘perdre’ massa el temps en qüestions d’organització i similars. D’aquí que finalment l’escollit hagi estat Caballero, que va arribar al SAAS tot just l’octubre passat.

El servei d'anestesiologia s'ha ampliat en nombre d'efectius.

Relacionat

L’hospital busca cap per al servei d’anestesiologia després de la jubilació del doctor Michel

El nou cap de servei del SAAS forma part de l’equip d’anestesiologia del Clínic, on exerceix des del maig del 2012, poc després de llicenciar-se (2005-2011) en medicina a la Universitat de Barcelona. Va ser al centre hospitalari català on es va especialitzar en anestesiologia entre el 2012  i el 2016. Abans de traslladar-se al Principat també va exercir com a anestesista a la clínica privada barcelonina Tres Torres. Més enllà de la llicenciatura en medicina i l’especialització en anestesiologia i reanimació com a tasca principal i que exerceix en l’actualitat, Caballero també disposa d’un màster en gestió hospitalària i de serveis sanitaris.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending